Unable to use "Back" button on this site. - Page 2

Unable to use "Back" button on this site.

This is a discussion on Unable to use "Back" button on this site. within the Technical Problems forums, part of the SniperForums.com & SniperCentral.com Related category; I am running Adblock as well. Might be why mine is working....

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12
  1. #11
    Senior Member ddd oo7's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Memphis, TN
    Posts
    5,082
    I am running Adblock as well. Might be why mine is working.
    Desert Tech SRS A1 with TS Customs 308 win, 22 CM, and 7 LRM barrels
    Primal Rights 40x .22LR Repeater
    NRA LIFE MEMBER
    Hidden Content

  2. #12
    Senior Member deadshot2's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Upper Left Corner
    Posts
    4,851
    Well, the fix was made. It wasn't porn , just a lousy install of AdBlock. Installed AdBlock Plus and all is now good.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Replies: 11
    Last Post: 02-26-2014, 12:29 AM
  2. Got my "Bling" back.
    By 40gt in forum Rifles
    Replies: 5
    Last Post: 12-19-2010, 12:51 PM
  3. "Back Channel" Report on Navy Seal Pirate Rescue
    By HonestJohn in forum Off Topic
    Replies: 4
    Last Post: 04-25-2009, 05:09 PM
  4. Replies: 5
    Last Post: 09-05-2008, 12:48 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 01-08-2007, 07:09 PM